Lid worden

Fotoclub Diafragma is een actieve club in Leidschendam, waar fotografen met verschillende achtergronden maandelijks bijeenkomen in competitieverband. Elke maand organiseert een van de werkgroepen een thema waarbij er verdieping wordt gezocht om ontwikkeling op zowel technisch als artistiek vakgebied te stimuleren. Er is ruimte voor eigen inbreng in de club, we zijn laagdrempelig en willen vooral laten zien hoe leuk fotograferen is!
Wij zijn op zoek naar nieuwe leden die net als ons een passie hebben voor de fotografie. Enige basiskennis van het fotograferen en het bezit van een spiegelreflex of systeemcamera is een pre.

• Voor beginnende en gevorderde fotografen
  • Maandelijkse competitie
  • Verdieping in de diverse onderdelen van fotografie
  • Workshops
  • Gastsprekers
  • Jaarlijkse eindwedstrijd
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Clubuitjes
  • 5 werkgroepen; Natuurfotografie, Portretfotografie, Straatfotografie, Fotobewerking en Online fotografie
  • Fotostudio (i.s.m. Studio Haaglanden)

Kom een keer vrijblijvend langs!
Voor meer informatie neem contact op via info@fotoclubdiafragma.nl