Expositie HMC Westeinde

Foto: HMC

Namens onze club zal er vanaf 5 juli tot 1 september een expositie plaats vinden in het HMC Antoniushove.

Meer informatie volgt.

Dit bericht werd geplaatst in Voorpagina door Patrick Kooman . Bookmark de permalink .

Over Patrick Kooman

Sinds 2002 fotografeer ik, direct digitaal gegaan. Mijn huidige camera is een systeemcamera, de Panasonic G5. Daarbij heb ik naast de kit-lens twee objectieven, een groothoek (omgerekend 24-64mm) en een tele (omgerekend 90-400mm). Mijn voorkeur gaat uit naar natuurfotografie, zowel landschappen als dieren. Maar ik heb op verzoek wel op diverse gelegenheden (feestje, sportwedstrijd) gefotografeerd. Ook voor de clubthema's probeer ik me goed in te lezen. Fotograferen is slechts een hobby, mijn beroep is software ontwikkelaar. Ik probeer wekelijks tijd te maken om hard te lopen.