Expositie HMC Antoniushove

Namens fotoclub Diafragma wordt er vanaf 5 juli tot 1 oktober vrij werk geëxposeerd in het HMC Antoniushove. De expositie is opgezet door 4 clubleden en bestaat onder andere uit sfeervolle landschapsfotografie van Jan Klijnstra, afgewisseld met explosief high speed fotowerk van Ger ter Horst, karakteristieke Urbex van George Gaiser en dynamische high speed verf fotografie van Johan de Vos.

Foto’s Johan de Vos & Patrick Kooman

Op zondag 4 augustus werd de expositie geopend, enkele fotografen van de expositie zijn geïnterviewd door TV Midvliet.

Locatie:

HMC Antoniushove
Burg. Banninglaan 1 Leidschendam
1e verdieping poli cardiologie/longgeneeskunde

Te vinden via de hoofdingang en de centrale hal met de lift naar de 1e verdieping, daar de groen/rode bewegwijzering volgen, door schuifdeuren groen overige bestemmingen volgen, dan rood waarop staat hart- longfunctie, poli Cardiologie en longgeneeskunde.

Dit bericht werd geplaatst in Exposities,Voorpagina door Patrick Kooman . Bookmark de permalink .

Over Patrick Kooman

Sinds 2002 fotografeer ik, direct digitaal gegaan. Mijn huidige camera is een systeemcamera, de Panasonic G5. Daarbij heb ik naast de kit-lens twee objectieven, een groothoek (omgerekend 24-64mm) en een tele (omgerekend 90-400mm). Mijn voorkeur gaat uit naar natuurfotografie, zowel landschappen als dieren. Maar ik heb op verzoek wel op diverse gelegenheden (feestje, sportwedstrijd) gefotografeerd. Ook voor de clubthema's probeer ik me goed in te lezen. Fotograferen is slechts een hobby, mijn beroep is software ontwikkelaar. Ik probeer wekelijks tijd te maken om hard te lopen.