Eindwedstrijd 2019 : Straatfotografie

De eindwedstrijd op 29 mei om de Angela van der Zalm–wisseltrofee (los van de competitie) had als thema “Straatfotografie” met bespreking door Peter Willemse , zelf fervent straatfotograaf.

André won met een sfeervolle foto gemaakt in Luca, George werd tweede met een Hollandse scene met fiets in de sneeuw en Leo werd als derde aangewezen met  een foto van een lachende krantenverkoper bij het station.

Foto’s: Patrick Kooman

Peter toonde na de pauze nog vers van de pers boeiende platen van zijn solo-zwerftocht door New York, hij is nog lang niet klaar met de selectie van zijn 6000 foto’s …maar wat we nu zagen was al indrukwekkend.

Dit bericht werd geplaatst in Avonden 2018-2019,Voorpagina door Hans Mulder . Bookmark de permalink .