Fotogroep de Huiskamer expo 10-12 mei 2019 in Stadsgalerij, Breda

Fotogroep de Huiskamer exposeert van 10 tot en met 12 mei 2019 in de Stadsgalerij, Breda

De Huiskamer bestaat uit 10 fotografen wonende in de provincies Zuid-Holland en Noord Brabant. Zij vonden elkaar in hun drive om top-fotografie te maken. Maandelijks komen zij bij elkaar om eerlijk en kritisch elkaars werk te bespreken. Deze grondhouding resulteert in scherpe keuzes in gemaakte series en individuele foto’s.

De jaarlijkse expositie is het voortvloeisel uit 12 maanden intensief toewerken naar een hoogwaardig resultaat. Bezoekers zijn niet alleen lovend over het getoonde werk, maar ook over de Brabantse gezelligheid waarmee zij worden onthaald.

Dit jaar won de Huiskamer voor de tweede keer in successie (de 4e maal in 10 jaar) de Bondsfotowedstrijd Uitslag 2019

Praktische informatie:

Vrijdag 10 mei vanaf 19 uur (opening)
Zaterdag 11 mei 11 – 17 uur
Zondag 12 mei 11 – 17 uur

Stadsgalerij Oude Vest 34, 4811 GS Breda
Meer informatie: John Moest 06 81522752
Website de Huiskamer

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten in de omgeving door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie