Workshop studio/portret

Met vier modellen is in de clubruimte op 9 januari geoefend met studioapparatuur in een aantal opstellingen. Voorafgaand was al op een avond aandacht besteed aan de techniek/theorie. Een aantal van deze foto’s kwam terug bij het competitiethema Portret van januari.

Foto’s: Hans Mulder

Dit bericht werd geplaatst in Avonden 2018-2019 en getagd ,, door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie