Expo Ger in BW5

Ons lid Ger ter Horst exposeert vanaf 9 december opnieuw in Foto Atelier BW5 (Zwartepad 5 2271 BT  Voorburg, achter de Herenstraat) tijdens de expositie ‘Kerstcadeau’ samen met vijf andere fotografen. Zijn high speed foto’s spatten bijna letterlijk van de foto’s af.
Zie ook het filmpje op Midvliet.
– Frank Rozenberg: portretten
– Ger ter Horst: o.a. knallende kerstballen
– Henk Knoester: winterse beelden uit Voorburg
– Hilbert Krane: een overview van zijn kunstzinnig/technisch werk
– Michel Groen: o.a. beeldbepalende plekken in Leidschendam
– Pan Sok: theaterfoto’s.
Verder zijn er kleurrijke schilderijen en torso’s van Gerard de Gier en popart kunst van Freek Henkes te zien. Glaskunstenaar Ming Hou Chen zal op vrijdagmiddag 14 december tegenwicht bieden aan de knallende kerstballen op de foto’s van Ger ter Horst. Hij zal dan in BW5 glazen kerstballen blazen.

De expositie is nog te zien tot en met 24 december 2018.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie