Straatfotografie fotowedstrijd

In samenwerking met Fujifilm organiseert Kamera Express deze maand een fotowedstrijd straatfotografie. Dat betekent dat we op zoek zijn naar uw mooiste foto’s uit het dagelijks leven op straat. Voor deze fotowedstrijd hebben wij straatfotograaf en Fujifilm ambassadeur Maarten van der Voorde gevraagd als jurylid.

Maarten van der Voorde  is reportage- en documentairefotograaf. “Sommige mensen zeggen dat je helemaal geen contact met mensen moet maken en dat je gewoon je foto moet maken. Mensen zijn slechts een onderdeel van je foto’s.” Maarten vindt interactie belangrijk en denkt dat de rode draad in zijn straatfoto’s juist het contact met die mensen is. Dat er mensen zijn die dat vloeken bij straatfotografie noemen neemt hij voor lief.

Dit betreft een fotowedstrijd met een juryprijs. (Fujifilm X-E3 met 23mm f/2.0 objectief). Foto’s inzenden t/m vrijdag 31 augustus. De winnaar wordt in de eerste week van september bekend gemaakt via Facebook

bron: Kamera Express