Handige tips voor straat- en architectuurfotografie

Voor fotograferen op straat is concentratie nodig. Op straat is er altijd wel iets te zien en mensen zijn continu in beweging. Straatfotografie is dus enorm veelzijdig. Van spontane portretten tot levendige straatbeelden, elk beeld is uniek. Architectuurfotografie is net weer wat anders. Deze vorm van fotografie biedt u de mogelijkheid om te experimenteren met compositie en is bovendien een goede manier om uw fotografieskills te verbeteren. Hieronder heeft Kamera-Express zes tips voor straatfotografie en zes tips voor architectuurfotografie toegevoegd.

straat-en-architectuur tips

Dit bericht werd geplaatst in Ledenpraat en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie