Google Foto’s update

Er komt een AI-tabblad in het menu van de Foto’s-app.
Onlangs hadden we het over zwartwit en kleur.
Binnenkort biedt Google Foto’s de mogelijkheid foto’s in te kleuren en om een deel van een afbeelding monochroom te maken…

Google Foto’s kan ook een foto van een document voortaan automatisch omzetten in een pdf-document.

Dit bericht werd geplaatst in Ledenpraat door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie