Eindwedstrijd 2018: Feest

Traditioneel aan het einde van het seizoen houden we eindwedstrijd om de wisseltrofee. Dit jaar waren er slechts acht deelnemers met elk een foto gemaakt met als thema ‘Feest’. De jurering was dit keer in deskundige handen van Gerard Hol, die na een projectie van eigen werk onze werken besprak.

Winnaar werd André (nieuw lid dit seizoen!) met een zwart-wit foto vanaf een bijzonder standpunt tijdens een bruiloftsfeest. Tweede werd Hans met een straatfoto van het bevrijdingsfestival. Met de derde plek had Gerard meer moeite. Het werd een ex-aequo van Inge en Leo.

De winnaars mochten een prijsje uitzoeken en André had daarbij de eerste keus uit de boeken.

Dit bericht werd geplaatst in Avonden 2017-2018 en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .