Expositie België, krot en compagnie?
(urbexfoto’s van George Gaiser, Leo van der Nat en Hans Mulder)
wijkgebouw De Poort, Kastelenring 112, 2261HD  Leidschendam gedurende de maand mei (hing april in bibliotheek Leidschenveen ):
foto: Leo van der Nat

Kennismaken: Wilt u vrijblijvend een keer kennismaken met onze club stuur dan een berichtje naar info@fotoclubdiafragma.nl.

Enkele leden bij De Poort bij demonstratie van een drone

Tip: onder Fotowerk vindt u foto’s van de avonden, excursies, exposities en ledenwebsites. Onder Inspiratie verslagen van lezingen van sprekers.

Kijk ook onder Activiteiten in de omgeving

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsberichten en getagd , door Hans Mulder . Bookmark de permalink .