Op 5 juni benoemde de Algemene Ledenvergadering een nieuw bestuur.
Het huidige bestuur trad af, behalve Patrick Kooman. Na 10 jaar trouwe dienst gaven Hans Mulder (voorzitter), Jan Klijnstra (secretaris) en Jan Noordermeer (penningmeester) het stokje door aan Johan de Vos (voorzitter), George Gaiser (secretaris), André Sprong (penningmeester) en Ger ter Horst (PR en activiteiten);
Patrick blijft als bestuurslid voor techniek. Met een nieuw programma en begroting en vanuit een nieuwe clublocatie in Leidschendam (Overgoo) kan de club weer vooruit in het volgende, 21e seizoen.

(nadere informatie volgt)

FC’59 buitententoonstelling Rondom de Oude Kerk Delft
21 juni tot 13 september 2019
28 panelen van 250 x 60 cm met werk van leden van de jubilerende FC’59.
Locatie: H. Geestkerkhof/Oude Kerkstraat. Dag en nacht te bezichtigen.

Kennismaken: Wilt u vrijblijvend een keer kennismaken met onze club stuur dan een berichtje naar info@fotoclubdiafragma.nl.

Enkele leden bij De Poort bij demonstratie van een drone

Tip: onder Fotowerk vindt u foto’s van de avonden, excursies, exposities en ledenwebsites. Onder Inspiratie verslagen van lezingen van sprekers.

Kijk ook onder Activiteiten in de omgeving

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsberichten en getagd , door Hans Mulder . Bookmark de permalink .