Nieuw bestuur fotoclub Diafragma

Op 5 juni benoemde de Algemene Ledenvergadering een nieuw bestuur.
Het huidige bestuur trad af, behalve Patrick Kooman. Na 10 jaar trouwe dienst gaven Hans Mulder (voorzitter), Jan Klijnstra (secretaris) en Jan Noordermeer (penningmeester) het stokje door aan Johan de Vos (voorzitter), George Gaiser (secretaris), André Sprong (penningmeester) en Ger ter Horst (PR en activiteiten); Patrick blijft als bestuurslid voor techniek. Met een nieuw programma en begroting en vanuit een nieuwe clublocatie in Leidschendam (Overgoo) kan de club weer vooruit in het volgende, 21e seizoen.

Eindwedstrijd 2019 : Straatfotografie

De eindwedstrijd op 29 mei om de Angela van der Zalm–wisseltrofee (los van de competitie) had als thema “Straatfotografie” met bespreking door Peter Willemse , zelf fervent straatfotograaf.

André won met een sfeervolle foto gemaakt in Luca, George werd tweede met een Hollandse scene met fiets in de sneeuw en Leo werd als derde aangewezen met  een foto van een lachende krantenverkoper bij het station.

Foto’s: Patrick Kooman

Peter toonde na de pauze nog vers van de pers boeiende platen van zijn solo-zwerftocht door New York, hij is nog lang niet klaar met de selectie van zijn 6000 foto’s …maar wat we nu zagen was al indrukwekkend.