Blok 1 – Licht en schaduw

Presentatie Ruud de Vreugd: Licht en schaduw

Presentatie Ruud de Vreugd Licht en schaduw- Zonesysteem Ansel Adams

Zie voor enkele bijzondere beelden in dit verband: Dronestagram – Licht en schaduw

Hier kun je onze foto’s die voor de feedback zijn afgedrukt zien

Competitie beste foto’s (achtereenvolgend):

 

Ger 14
Bas 14
Leo 10
Jan K 10
Inge 9

 

Dit bericht werd geplaatst in Avonden 2017-2018 door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie