Toppers van de maand april: Panorama

Het thema ‘Panorama’ was bedoeld om te experimenteren met panoramafotografie zonder verplicht onderwerp.


7,1    Foto 15    Ronald van Eenige (Scheveningen)

7,0 Foto 11 Jan Noordermeer (Rotterdam)

6,9 Foto 7 Leo van der Nat (vanaf Snowworld)

6,9 Foto 8 Inge van der Meer (Noordzee)

6,9 Foto 13 Ruud de Vreugd (Limburg)

Voor alle foto’s van de avond zie onder menu Fotowerk.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsberichten door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie