Toppers van de maand maart 2017: Emotie

Een lastig onderwerp blijkbaar, want er waren duidelijk minder deelnemers in deze competitie. Toch waren er weer mooie toppers bij.

Zie bij Fotowerk voor alle foto’s van deze maand.


1e    7,7   Roy Goderie

2e    7,4    Bianca van Soest

3e    7,1   Hans Mulder

4e    7,0    Johan de Vos

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsberichten door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie