Bianca wint (weer) afdelingswedstrijd

Ze kon het zelf ook niet geloven maar BIanca won voor het tweede jaar achtereen de afdelingswedstrijd ‘Vijf met samenhang’.Acht series gaan door naar Foto Nationaal. Daaronder ook drie van Fotokring LV.
Gisteren bezochten Jan Klijnstra en ik bij FC Daguerre in Leiderdorp in een warm en vol zaaltje de bespreking van de dertig ingezonden fotoreeksen, of waren het series? De juryleden Gerrit Meerman en Hans van Weelden kwamen er zelf ook niet helemaal uit, maar wel waren ze het erover eens dat het gaat om een geheel, waarbij duidelijk is wat de bedoeling is van de maker. Vaak bleek dat namelijk niet duidelijk. Ook was er vaak sprake van ‘boekensteunen’, waarbij links en rechts de serie wordt afgesloten door een tegengestelde kijkrichting af te dwingen, zonder dat het aan de serie zelf wat toevoegt. Ook is het vaak mogelijk foto’s eruit te halen zonder dat er iets verandert, of dat er een foto niet goed in het geheel past. Zelfs op de serie van Bianca was er nog dergelijk commentaar.
Op 27 maart zien we meer bij Tom Meerman …. gefeliciteerd Bianca!2017-02-20 Bianca wint

 

2017-02-20 22.09.20 2

Peter Willemse rijkt het certificaat uit aan Bianca van Soest
2017-02-20 22.16.49 1

Op de bok zijn de foto’s vanaf enige afstand natuurlijk niet goed te zien…
(op de achtergrond foto’s van FC Daguerre).
2017-02-20 22.17.20 2

Achteraf wordt nog wat nagekaart (rechts Gerrit Meerman en links Hans van Weelden)

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsberichten door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie