Expositie Fotoclub F70 Rijswijk

Expositie Fotoclub F70 bij Kunstuitleen de Bibliotheek aan de Vliet – locatie Rijswijk, Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

Van 7 tot 31 januari houdt de Rijswijkse fotoclub F70 haar jaarlijkse expositie in de Theaterzaal van de bibliotheek in Rijswijk.

Het getoonde werk is voornamelijk van ‘de Verdieping’. Dit is een aantal fotografen binnen F70 die in kleine groepen aan verschillende thema’s werken. Verder zijn er ook foto’s te zien van andere leden van F70.

De opening van de expositie is op 7 januari om 14:00 door Peter van Zetten. Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u de foto’s bewonderen en praten met de bijbehorende fotografen.
De expositie te zien tijdens de openingsuren van de bibliotheek. De toegang is gratis.