‘Top Photographer’, de Amerikaanse tegenhanger van ‘ Het Perfecte Plaatje’

‘Top Photographer’, gepresenteerd door fotograaf Nigel Barker is een vergelijkbare afvalrace als bij het Nederlandse programma ‘Het perfecte plaatje’.

In de eerste aflevering, die je kunt bekijken, moeten de fotografen een actie/sport foto in de studio maken. Ze hebben een half uur de tijd om de foto te maken en mogen niet nabewerken. De fotografiewedstrijd bestaat uit 5 afleveringen die de komende weken op het Youtube kanaal van Adorama zullen verschijnen.

Wat vond jij interessanter?

Dit bericht werd geplaatst in Ledenpraat door Hans Mulder . Bookmark de permalink .