‘Top Photographer’, de Amerikaanse tegenhanger van ‘ Het Perfecte Plaatje’

‘Top Photographer’, gepresenteerd door fotograaf Nigel Barker is een vergelijkbare afvalrace als bij het Nederlandse programma ‘Het perfecte plaatje’.

In de eerste aflevering, die je kunt bekijken, moeten de fotografen een actie/sport foto in de studio maken. Ze hebben een half uur de tijd om de foto te maken en mogen niet nabewerken. De fotografiewedstrijd bestaat uit 5 afleveringen die de komende weken op het Youtube kanaal van Adorama zullen verschijnen.

Wat vond jij interessanter?

Dit bericht werd geplaatst in Ledenpraat door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie