Expositie Fotogroep Zoetermeer

Expositie Fotogroep Zoetermeer
Centrum voor Kunst en Cultuur (CKC) te Zoetermeer.
t/m 14 oktober 2016 CKC, Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer;
geopend op werkdagen van 9.00 tot 22.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.30 uur.
Van portret-, landschaps- en architectuurfotografie tot conceptuele fotografie.

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten in de omgeving door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie