Foto Individueel 2016 wedstrijd

Ieder lid van de fotobond mag maximaal twee foto’s inzenden via www.fbfotoonline.nl.

Je mag zelf bepalen in welk genre elke foto valt Je kunt inzenden voor de volgende vier genres:Abstract – Model – Natuur – Straatfotografie; valt je foto niet in een van deze genres dan kun je in de categorie ‘Open’ inzenden.

wedstrijd én expositie
De jury deelt de beste foto’s in: Goud met ster, Goud, Zilver en Brons. Word je in een van deze klassen ingedeeld, dan krijg je daarvan een certificaat.
Uit deze prijswinnaars zal de jury vijftig foto’s kiezen voor een expositie. De foto’s zullen geprint worden op Dibond 50x75cm of 60x60cm. Deze expositie zal te zien zijn op drie plaatsen in het land. Daarna worden de prints eigendom van de maker!
reglement
Je kunt het reglement hier bekijken.
tijdschema
Start inzending: 4 september 2016
Sluiting inzending: 20 oktober 2016
Openbare bespreking: 27 november 2016 (Cultureel Centrum De Boodschap, Nassaulaan 62-64, 5121 BC RIJEN)
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Andre van Stijn (Taakgroep Wedstrijden & Exposities)

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten in de omgeving door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie