Expositie Licht in de hoofdrol

poster expositie Westeinde3 (2)In het MCH Westeinde te Den Haag (juli/augustus) en daarna in Antoniushove (september/oktober) te Leidschendam exposeren de vier clubs met een selectie uit de 80 foto’s die zij maakten voor het gezamenlijke thema voor 2016 : ‘Licht in de hoofdrol’. Immers, fotograferen is schrijven met licht, en in dit geval gaat het erom dat het licht zelf een wezenlijke rol speelt in de foto.

Zie ook fotobond.nl

Hieronder een impressie van de inrichting van de expositie op 2 juli in het Westeinde.

Foto’s: Hans Mulder. Poster: Johanneke Kriek

Hieronder een impressie van de inrichting van de expositie op 27 augustus in  Antoniushove.

Dit bericht werd geplaatst in Club-exposities door Hans Mulder . Bookmark de permalink .