Expositie Licht in de hoofdrol

poster expositie Westeinde3 (2)In het MCH Westeinde te Den Haag (juli/augustus) en daarna in Antoniushove (september/oktober) te Leidschendam exposeren de vier clubs met een selectie uit de 80 foto’s die zij maakten voor het gezamenlijke thema voor 2016 : ‘Licht in de hoofdrol’. Immers, fotograferen is schrijven met licht, en in dit geval gaat het erom dat het licht zelf een wezenlijke rol speelt in de foto.

Zie ook fotobond.nl

Hieronder een impressie van de inrichting van de expositie op 2 juli in het Westeinde.

Foto’s: Hans Mulder. Poster: Johanneke Kriek

Hieronder een impressie van de inrichting van de expositie op 27 augustus in  Antoniushove.

Dit bericht werd geplaatst in Club-exposities door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie