Bianca van Soest exposeert in Zoeterwoude

‘Vlucht door mijn herinneringen’

Bianca van Soest, lid van fotoclub Diafragma, exposeert in het gemeentehuis van Zoeterwoude. Het merendeel van de foto’s is genomen in Zoeterwoude.expoposter

Op vrijdag 15 juli om 15.30 uur opende wethouder Ton de Gans de expositie.

De expositie is gratis toegankelijk en nog tot 12 september 2016 te bezichtigen. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur.  Adres: Noordbuurtseweg 27

Een impressie (foto’s: Hans Mulder):

Dit bericht werd geplaatst in Ledenpraat,Nieuwsarchief en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .