Eindwedstrijd 2016: Tegenstelling

Voor de bespreking en beoordeling hadden we Marco de Groot uitgenodigd
(www.marco-fotografie.nl). Hij besprak de ingeleverde afdrukken in de kring met de foto’s op tafels. Zo konden we zelf ook onze mening geven en een toelichting op de foto. Uiteindelijk werden drie ‘winnaars’ uitgekozen door Marco.
Winnaar van de wisseltrofee werd Bianca met een tweeluik van een bloem in zwart-wit. tweede werd Jan Noordermeer met een Italiaanse gevel-scene. Derde werd Leo van der Nat met een foto van handen van op een klok (familiegeneraties) in zwart-wit.
Aan de drie werd ook een fotoblik als attentie uitgereikt. 2016-06-07 2c 2016-06-07 3c 2016-06-07 4c 2016-06-07 5c bianca

 

Dit bericht werd geplaatst in Avonden 2015-2016 en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie