Expositie Michel Groen in MCH Antoniushove

5 maart 2016 – 29 april 2016

Van de Voorburgse vakfotograaf Michel Groen (MG Fotografie) zal vanaf 5 maart een foto-expositie te zien zijn in MCH Antoniushove te Leidschendam.

Een gedeelte van de zojuist afgeronde en succesvolle exposite met fotowerk van New York in de Rijswijkse Bibliotheek zal ook te zien zijn in MCH Antoniushove. Deze expositie is aangevuld met werk uit Nice, Saint Topez, Cannes en opnamen van Parijs, Brussel, Rotterdam, Delft en Den Haag.

Meer fotowerk van Michel Groen is te vinden op www.michelgroen.nl en www.oypo.nl/mgfotografievoorburg.
Bron

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten in de omgeving,Ledenpraat door Hans Mulder . Bookmark de permalink .