Expositie Michel Groen in MCH Antoniushove

5 maart 2016 – 29 april 2016

Van de Voorburgse vakfotograaf Michel Groen (MG Fotografie) zal vanaf 5 maart een foto-expositie te zien zijn in MCH Antoniushove te Leidschendam.

Een gedeelte van de zojuist afgeronde en succesvolle exposite met fotowerk van New York in de Rijswijkse Bibliotheek zal ook te zien zijn in MCH Antoniushove. Deze expositie is aangevuld met werk uit Nice, Saint Topez, Cannes en opnamen van Parijs, Brussel, Rotterdam, Delft en Den Haag.

Meer fotowerk van Michel Groen is te vinden op www.michelgroen.nl en www.oypo.nl/mgfotografievoorburg.
Bron

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten in de omgeving,Ledenpraat door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie