Maasvlakte Futureland avondfotografie

Terugblik Workshop avondfotografie 4 maart

Binnenkort volgens nieuwe datums voor komende workshops. Houd de nieuwsbrieven en internetsite in de gaten!

Fotograaf Twan de Veer nam deelnemers mee door de theorie. Vervolgens werden op drie locaties de tips & tricks in de praktijk gebracht.

Bekijk het resultaat van de deelnemers
https://www.maasvlakte2.com/nl/index/show/id/892

Belinda Speijer Maasvlakte bij avondFoto: Belinda Speijer

Dit bericht werd geplaatst in Ledenpraat door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie