Expo FIAP in Delft

12½ jaar Landelijke Groep FIAP
Leden van de groep tonen 70 foto’s die bij buitenlandse salons ‘scoren’
Officiële opening za 16 april om 15.00 uur door Freddy van Gilbergen, vice-president FIAP
Openingstijden: 15 april t/m 16 juli, vrijdag en zaterdag van 13.00 -17.00 uur
Galerie HuisKinesis
Voorstraat 86  2611 JT Delft

expo Delft FIAP

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten in de omgeving,Ledenpraat door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie