Bianca van Soest 2e in afdelingswedstrijd

Bij de recent gehouden afdelingswedstrijd voor losse foto’s scoorde Bianca wederom hoog. Na haar behaalde 1e plaats bij de afdelingswedstrijd voor series, afgelopen najaar, was zij nu goed voor de 2e plaats. De jury was loofde het niveau van het ingezonden werk. Na de bespreking van de foto’s bleven er nog 10 foto’s over, die als beste waren geselecteerd. Bianca, die inmiddels binnen de club bekend staat om haar pakkende foto’s van koeien, viel met één van haar koeienfoto’s in de prijzen. Dat was de foto, waarmee zij binnen het thema ‘Laag perspectief’ onlangs de 1e plaats behaalde. De jury was enthousiast over dit prachtig uitgelichte koeienportret. Wij feliciteren Bianca met dit resultaat. Jan Noordermeer viel met zijn binnen het competitiethema ‘Bij Nacht’ winnende foto van de tram op de hoek Grote Markstraat/Spuistraat net buiten de prijzen.

Bianca van Soest

Dit bericht werd geplaatst in Ledenpraat,Nieuwsarchief door Jan Klijnstra . Bookmark de permalink .

Over Jan Klijnstra

Fotografeer al lange tijd. Cursussen gevolgd bij Peter Muller. Pas actief met fotograferen sinds lidmaatschap van Diafragma. Behalve fotograferen is wielrennen een liefhebberij. Verder fitness ik en besteed mijn tijd aan, zoals voor velen het geval is, aan tuinieren, lezen, het huishouden en klussen.