Toppers van de maand februari: (Leef)omgeving

De toppers van deze maand:

1e    7,2    Foto 8    Bianca van Soest
2e    6,9    Foto 4    Ruud de Vreugd
3e    6,7    Foto 14  Ronald van Eenige
4e    6,7    Foto 5    Johan de Vos
5e    6,7    Foto 10  Patrick Kooman
6e    6,6    Foto 9    Richard Grauf

mijn omgeving bvs.jpg Wedstrijd Ruud de Vreugd leefomgeving1.jpg RvE Leefomgeving competitie.jpg Johan_de_Vos_Leefomgeving.jpg Patrick-Leefomgeving-Wedstrijd.jpg RGR Mijn (Leef)Omgeving 02-2016.jpg

Voor alle foto’s van de maand zie onder fotowerk/avonden.

Voor eerdere toppers van de maand zie onder nieuwsarchief.

 

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie