Licht in de hoofdrol bij vier clubs

Voor het seizoen 2016 hadden de samenwerkende fotoclubs Diafragma, Leidschenveen, Fotokring LV en Rijswijk als gezamenlijk thema gekozen ‘Licht in de hoofdrol’. Op 18 februari 2016 besprak Diana Bokje het ingeleverde werk. Vorig jaar deed zij dat met het them Straatfotografie. Ook nu werden wij weer ‘bekritiseerd’ op vlotte en respectvolle wijze. Deze keer gesorteerd op onderwerp voor zover mogelijk, want er was een flinke diversiteit aan benaderingen: van abstract tot natuur, van silhouet tot portret, van ochtend tot avond, van straat tot gebouw, alles kwam langs. Uiteindelijk kwam Diana tot een selectie van drie toppers en drie nominaties van de tachtig foto’s. Het was weer genieten en inspirerend.
Jammer dat veel leden dit gemist hebben, maar gelukkig waren we met vier clubs.
Bedoeling is verder een expositie te gaan maken op basis van de helft van dit materiaal. Komt ons werk toch nog tot zijn recht…

1e FLV (12)

1e plaats FLV

2e FLV (13)

2e plaats FLV

3e Leidseveen (16) (web)

3e plaats FC Leidschenveen

Eervolle vermeldingen:

SAMSUNG CSC

LFC

B2307499.TIF

FC Rijswijk

FLV (20)

FLV

Dit bericht werd geplaatst in Avonden 2015-2016,Ledenpraat door Hans Mulder . Bookmark de permalink .