Grote belangstelling voor opening expositie “Mosq”

Onder overweldigende belangstelling opende Peter Willems zaterdag 30 januari jl. de foto-expositie “Mosq”.  Op deze zeer aansprekende expositie is werk te zien van 4 vrouwen: Tineke Moor, Therese Obers,  ‘onze eigen’ Bianca van Soest en Yolande Querens. Een expositie die zeer de moeite waard is om te gaan bekijken. Bianca laat op deze expositie een uitstekende doorsnede zien van haar prachtige fotowerk.  Behalve de van haar bekende koeienfoto’s in kleur zien we vooral zwart-wit werk. De serie waarmee ze onlangs de afdelingswedstrijd won en veel andere beelden, relatief klein afgedrukt in mooie passe partouts.

De foto-expositie is nog t/m zaterdag 9 april te bezichtigen in Huize Kinesis, Voorstraat 86 in Delft. Openingstijden: vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

Jan Klijnstra

SAMSUNG CSC

Peter Willemse met exposanten

SAMSUNG CSC

Veel belangstelling voor fotowerk Bianca

Dit bericht werd geplaatst in Ledenpraat door Jan Klijnstra . Bookmark de permalink .

Over Jan Klijnstra

Fotografeer al lange tijd. Cursussen gevolgd bij Peter Muller. Pas actief met fotograferen sinds lidmaatschap van Diafragma. Behalve fotograferen is wielrennen een liefhebberij. Verder fitness ik en besteed mijn tijd aan, zoals voor velen het geval is, aan tuinieren, lezen, het huishouden en klussen.