Toppers van januari 2016

De top 5 uit de competie van deze maand: Laag perspectief

1    Bianca van Soest
2    Johan de Vos
3    Inge van der Meer
4/5 Piet Jacobs
4/5 Jan Noordermeer


Laag persepctief Diafragma BVS.jpg
Johan_de_Vos_Laag_Perspectief.jpg
IM Laag pers wedstrijd.jpg
Pietwedstr_DSC1016-2.jpg
JanN_D6E2107-4.jpg

Voor alle foto’s van de avond zie onder Fotowerk, avonden

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie