Bianca van Soest in expo Delft

Bianca van Soest exposeert in HuisKinesis in Delft samen met nog 3 andere fotograferen.
Te zien in de periode 22 januari tot en met zaterdag 9 april.
Alleen op vrijdag en zaterdag van 13-17 uur.
De officiële opening was op zaterdag 30 januari om 15.00 uur.
Adres: Huis voor Fotografie, Voorstraat 86 in Delft.

expo mosqGrote belangstelling voor opening expositie “Mosq”

verslag: Jan Klijnstra
Onder overweldigende belangstelling opende Peter Willems zaterdag 30 januari jl. de foto-expositie “Mosq”.  Op deze zeer aansprekende expositie is werk te zien van 4 vrouwen: Tineke Moor, Therese Obers,  ‘onze eigen’ Bianca van Soest en Yolande Querens. Een expositie die zeer de moeite waard is om te gaan bekijken. Bianca laat op deze expositie een uitstekende doorsnede zien van haar prachtige fotowerk.  Behalve de van haar bekende mooie koeienfoto’s in kleur zien we vooral zwart-wit werk. De serie waarmee ze onlangs de afdelingswedstrijd won en veel andere beelden, relatief klein afgedrukt in mooie passe partouts en zwarte lijsten.
De foto-expositie is nog t/m zaterdag 9 april te bezichtigen in Huize Kinesis, Voorstraat 86 in Delft. Openingstijden: vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

SAMSUNG CSC

Bianca (rechts) met de andere expsanten (links) en Peter Willemse

SAMSUNG CSC

Leden van de club bekijken het werk van Bianca

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten in de omgeving en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .