Beste National Geographic jeugdfotograaf van de wereld

ze won in november de Nederlandse National Geographic Junior Fotowedstrijd 2015.
Nu is Senne Mensink uit Markelo door de vakjury van National Geographic Kids in de Verenigde Staten als beste natuurfotograaf ter wereld gekozen. Haar foto zal in mei worden gepubliceerd in de Amerikaanse editie van National Geographic Kids.

Met de foto van een sprinkhaan op een blad liet Senne 17.530 foto’s achter zich.
Foto NG Senne sprinkhaan http://www.maarkelsnieuws.nl/wp-content/uploads/2015/10/fotowedstrijd.jpg

Vakjurylid en National Geographic fotograaf Mark Thiessen over de foto van Senne:
“National Geographic created the Kids International Photography Contest to encourage kids to document the world around them in a creative way. We chose Senne’s image because it was the perfect combination of creativity, composition and technical skill. We hope Senne’s image will motivate other kids to tell their stories and inspire in them a lifelong love for photography.”
Dus op die drie criteria die wij ook hanteren: inhoud, vorm en techniek.

Dit bericht werd geplaatst in Ledenpraat door Hans Mulder . Bookmark de permalink .