Toppers van december 2015: Verlaten

De hoogste scores in de competitie deze maand kregen we volgende vier foto’s.
Voor alle foto’s zie onder Fotowerk Avonden 2015-2016.


Ronald van Eenige competitie verlaten.jpgverlaten diafragma Basil- klein.jpgJohan_de_Vos_Verlaten2.jpgJanN_DSF2361-HDR-CO.jpg

1e 7,4 Foto 16 Ronald van Eenige
2e 7,3 Foto 21 Bianca van Soest
3e 7,1 Foto 6 Johan de Vos
4e 7,1 Foto 13 Jan Noordermeer

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie