Expositie Fotoclub Diafragma in Leidsenhage

PERSBERICHT

In de maand november exposeert Fotoclub Diafragma in de etalage van de voormalige winkel van Meddens in Leidsenhage, hoek Kamperfoelie/Weigelia. Zeven leden laten fotowerk zien. Vanaf 4 november kunt u de foto’s bekijken met uiteenlopende onderwerpen: van architectuur en natuur tot portretten en sport.

P1110538_fFotoclub Diafragma is een club met zo’n 30 leden die actief met hun fotohobby bezig zijn. Maandelijks wordt aan de hand van een thema gefotografeerd. Alle richtingen in de fotografie komen aanbod: van landschapsfotografie tot straatfotografie. De foto’s worden door de leden gezamenlijk beoordeeld en besproken. Foto-excursies worden georganiseerd en samen met een aantal andere fotoclubs worden topfotografen uitgenodigd hun fotowerk te presenteren
Wilt u meer te weten komen over fotoclub Diafragma? U kunt altijd een keer vrijblijvend een bijeenkomst van de club bijwonen. Kijk eens op de website van de club: www.fotoclubdiafragma.nl.
Bijlage: foto van Leo van der Nat

fotowatersport

Dit bericht werd geplaatst in Club-exposities en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .