Reisfotografie Pixperience 31 oktober en boek

ReisPiXperience vindt op 31 oktober a.s. plaats bij Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.
Een dag vol lezingen, seminars, presentaties en praktijkworkshops over alle aspecten van reisfotografie. Ervaren reis- en straatfotografen nemen je mee in hun jarenlange zoektocht naar foto’s die emotioneren en delen graag hun kennis en ervaring. Met als keynote speaker Jimmy Nelson!
Het volledige programma vind je op de website www.pixperience.org
Tijdens dit evenement wordt het nieuwe Praktijkboek reisfotografie gepresenteerd. Profiteer nu nog van de EUR 5 voorintekenkorting door het boek hier alvast te bestellen: http://webshop.birdpix.nl/Praktijkboek_reisfotografie

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

2 reacties op “Reisfotografie Pixperience 31 oktober en boek

Geef een reactie