Fotofestival Leiden nu met Photoville expo

Photoville en het Fotofestival Leiden werken voor de tweede keer samen. Het werk van 20 opkomende Europese fotografen was eerder in New York, Brooklyn te zien, en is geselecteerd uit het werk van 400 fotografen door het United Photo Industries team met onder meer Sam Barzilay, Dave Shelley en Laura Roumanos, de mede-oprichters van Photoville. Zij hebben als doel om nieuw talent een wereldwijd platform te geven.

Photoville@Leiden_ Marieke van der Krabben_1De Photoville tentoonstelling in zeecontainers op het Pieterskerkplein te Leiden is van 10-31 oktober dagelijks geopend van 11.00 – 18.00 uur en is gratis toegankelijk.

Op de website www.photofestivalleiden.com vindt u alle informatie over de binnen- en buiten fototentoonstellingen, het programma en de festivalactiviteiten van het Internationaal Fotofestival Leiden. Website Photoville: www.photoville.com

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie