World press photo 2015 Den Haag

De tentoonstelling World Press 2015 bevat indrukwekkende persfoto’s van 41 prijswinnaars uit 17 landen, in acht categorieën: Algemeen nieuws, Dagelijks leven, Hard nieuws, Hedendaagse kwesties, Langetermijn-projecten, Natuur, Portretten en Sport. De jaarwinnaar is Mads Nissen uit Denemarken. In elke categorie zijn een eerste, tweede en derde prijs toegekend (m.u.v. de categorie sport stories die dit jaar alleen een eerste en tweede prijs heeft), voor zowel enkel beeld als series.

De tentoonstelling is van 16 september tot en met 1 oktober gratis te bezoeken in het Atrium van het Stadhuis van Den Haag.
(zie http://atriumcityhall.nl voor openingstijden van het Stadhuis)
worldpressphoto

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie