Internationaal Fotofestival Leiden 2015

Van 10-31 oktober op diverse openlucht locaties in de Leidse binnenstad. Het IFL heeft als doel deze 20 opkomende fotografen een podium te bieden en hun werk te exposeren voor een groot publiek. Een deskundige jury heeft uit ruim 110 foto-inzendingen een prachtige selectie gemaakt.
IFL
IFL facebook

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten in de omgeving door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie