Het vijfde element (MingThein)

Discussie tussen Peter Niveaart, Hans Mulder en Nicole Will naar aanleiding van MingThein: The idea of a 5 . Over de vijf elementen die een foto maken, met name het vijfde: de verrassing. De discussie begint op pagina 5 na het artikel van MingThein..

Dit bericht werd geplaatst in Ledenpraat en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

2 reacties op “Het vijfde element (MingThein)

Geef een reactie