Fotoweek 2015 ‘Kijk mijn straat’

  • Zie Fotoweek 11-20 september
  • Het thema is ‘Kijk mijn straat’ 
  • Ahmet Polat is de derde ‘Fotograaf des Vaderlands. Na Ilvy Njiokiktjien met documentaire fotografie en Koen Hauser met autonome fotografie komt nu met Ahmet Polak de mode/straatfotografie onder de aandacht.
    Polats foto’s zijn altijd verrassend, vol leven en energie en balanceren op de rand van documentaire-, straat- en modefotografie. Via zijn werk gaat hij langlopende onderzoeken aan waarbij terugkerende thema’s zijn; (collectieve) identiteit, de spanning tussen individu en collectief en de invloed van het verleden op het heden waarbij de mens altijd centraal staat.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie