Expo Nutshuis: Seven Views

Zeven amateurfotografen van I & ART geven hun kijk op ogenschijnlijk alledaagse situaties: Het straatleven in de Schilderswijk, de hectiek van een druk kruispunt en het ochtendpraatje tussen twee hondeneigenaren.
De eigen manier van kijken van de fotografen leveren beelden op die je de ruimte geven om te associëren en je eigen wereld in een ander perspectief te zien.
Met werk van o.a. Kees Oosterholt, Mariska Verbeij, Maja van den Brink en Bibi van Ginkel.

Nutshuis 10 Jul t/m 15 Aug 2015
MA t/m ZA 11.00 – 16.00 uur
Toegang is gratis
Zie http://www.nutshuis.nl/agenda/seven-views#.VaEeoI5oMhN

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten in de omgeving door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie