De Meelfabriek Leiden toont Global Imaginations

Tot 5 oktober in De Meelfabriek
Tentoonstelling van hedendaagse kunst van Museum De Lakenhal: Global Imaginations. Twintig toonaangevende hedendaagse kunstenaars uit alle continenten zijn uitgenodigd om bestaand werk te tonen of een nieuw werk te maken waarin zij hun visie tonen op de huidige geglobaliseerde wereld. De immense verlaten gebouwen van De Meelfabriek maken het bezoek aan de tentoonstelling tot een indrukwekkende ervaring.

Meer informatie: www.globalimaginations.nl

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie