Expositie ‘Less is more’ in Leidsenhage

Met de opdracht ‘Less is more’ hebben leden foto’s gemaakt voor de jaarlijkse eindwedstrijd van de club.
De gedachte bij het thema is dat je er meer in kunt zien, kunt fantaseren, juist omdat er zo ‘weinig’ te zien is…de kunst van het weglaten. Hoe simpeler hoe meer zeggingskracht. Minimalistisch architect Ludwig Mies van der Rohe is de bedenker van de zin “Less is More”.
De expositie in Leidsenhage was tot 22 juli 2015 te zien op de hoek Kamperfoelie/Weigelia (Come Noi).

Ziet u er ook meer in?
Bent u van plan meer te maken van uw foto’s en wilt u meer weten van onze club? Neem contact op en kom dan een keer vrijblijvend kennis maken in De Fluit.

Dit bericht werd geplaatst in Club-exposities door Hans Mulder . Bookmark de permalink .