Toppers van de maand mei: zwart-wit

Het thema van deze maand was: vrij werk in zwart-wit

PHN-ZW-mei-012.jpg
Foto: Peter Nievaart (strand Noordwijk)

bvs thema zwart wit.jpg
Foto: Bianca van Soest (Zoeterwoude)

HM P1070915-1 zw_kader.jpg
Foto: Hans Mulder (stadskantoor Leidschendam)

LvK vrij zw.jpg
Foto: Lisette van Kraay (Amsterdamse waterleidingduinen)

Voor meer foto’s van de avond zie onder: Fotowerk.
Zie voor bespreking onder: Onderons (voor leden)

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie