Steve McCurry

Steve McCurry wel een grote naam zie ook het boek “Voorbij-de-camera, het verhaal achter de foto” en de recensies hiervan op recensie Digifotopro en Boek2’s blog

“Dit indrukwekkende boek geeft een kijkje achter de schermen bij een van de meest geprezen fotografen ter wereld. Voorbij de camera. Het verhaal achter de foto vertelt de verhalen en avonturen achter veertien belangrijke opdrachten van Steve McCurry”

Eerder schreef hij het mooie boek: The-iconic-photographs met een overzicht van 30 jaar fotografie van zijn hand.

Zie voor zijn foto’s zijn galleries.

Zie ook Youtube (met dank aan Gerald).

Dit bericht werd geplaatst in Boeken,Ledenpraat en getagd door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie