FotoFestival Naarden 2015

Van donderdag 14 mei t/m zondag 21 juni vindt op een tiental locaties het veertiende FotoFestival Naarden 2015 plaats. Het tweejaarlijks topoverzicht van de ontwikkelingen in de Nederlandse fotografie met als hoofdthema ‘Water, water’.
Gedurende ruim vijf weken is Naarden een bruisende ontmoetingsplek voor professionals, amateurs en kunstliefhebbers.
Zie ook http://www.fotografie.nl/nieuws/70899/fotofestival-naarden-2015

Ook is er tegelijkertijd het FotoFestival Naarden Festival-OFF 2015 in Naarden-Vesting, de verzameling van alle, dus zowel beroeps als amateur, fotografen die op eigen initiatief een expositie inrichten tijdens het FotoFestival Naarden. Ze zoeken zelf een locatie en richten zelf hun expositie in, of zoeken daar een (individuele) sponsor voor. De naam Festival-OFF is ‘geleend’ van het bekende fotofestival in Arles Frankrijk.

Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten in de omgeving door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie