Dag van de fotografie op De Hoge Veluwe

Ik bezocht op 10 mei in park De Hoge Veluwe de enthousiaste lezing van de zeer ervaren Rob Doolaard over o.a.macro op de Hoge Veluwe, doorspekt met technische tips en trucs en een lezing over de heide van de (eerste) jonge winnaars in 2014 van de beurs van de Marius van der Sandt Stichting, David Peskens, Jarno van Bussel en Tjeerd Visser. Het werk van hun project, begeleid door bekende Nederlandse natuurfotografen, is gepubliceerd in NG. Zie http://www.mvdss.nl. Van harte aanbevolen om te bekijken !

Dit bericht werd geplaatst in Ledenpraat door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Geef een reactie