Dag van de fotografie op De Hoge Veluwe

Ik bezocht op 10 mei in park De Hoge Veluwe de enthousiaste lezing van de zeer ervaren Rob Doolaard over o.a.macro op de Hoge Veluwe, doorspekt met technische tips en trucs en een lezing over de heide van de (eerste) jonge winnaars in 2014 van de beurs van de Marius van der Sandt Stichting, David Peskens, Jarno van Bussel en Tjeerd Visser. Het werk van hun project, begeleid door bekende Nederlandse natuurfotografen, is gepubliceerd in NG. Zie http://www.mvdss.nl. Van harte aanbevolen om te bekijken !

Dit bericht werd geplaatst in Ledenpraat door Hans Mulder . Bookmark de permalink .