Boek over Nik collection plug-ins

De Google Nik Collection is een verzameling plug-ins voor gebruik in onder meer Adobe Photoshop, Adobe Lightroom en Apple Aperture. Met deze filters kan men de meest uiteenlopende effecten en verbeteringen op foto’s toepassen.
De collectie omvat Analog Efex Pro 2, Color Efex Pro 4, Dfine 2.0, HDR Efex Pro 2, Sharpener Pro 3.0, Silver Efex Pro 2 en Viveza 2.
Boek: “Ontdek snel: Google Nik Collection” (ISBN 9789059408005) van Joke Beers-Blom.

Dit bericht werd geplaatst in Boeken,Ledenpraat door Hans Mulder . Bookmark de permalink .

Over Hans Mulder

Mijn voorkeur heeft natuur (landschap/natuur/macro), architectuur en soms ook wel straatfotografie. Met name let ik sterk op beleving en compositie. Meestal fotografeer ik in RAW met nabewerking via diverse programma's. Ik werk met een Panasonic Lumix FZ150 sinds 2013; eerder met de FZ8. Daarbij gebruik ik ook tele- en groothoekconverter en filters.

Één reactie op “Boek over Nik collection plug-ins

Geef een reactie