De Tegel 2014: uitreiking journalistieke prijzen

Op 13 april 2015 fotografeerden vier leden van Fotoclub Diafragma op uitnodiging van de NOS gasten en winnaars in de Koninklijke Schouwburg Den Haag.
Eerder deden we dat ook in 2013.
(Dit jaar waren de fotografen: Bart Dohé, Richard Grauf, Roy Goderie en Hans Mulder.)

De Tegel is een erkenning van en eerbetoon aan journalisten die een bijdrage hebben geleverd aan de handhaving en verbetering van de kwaliteit van Nederlandstalige journalistieke nieuws-, verslaggeving-, achtergrond-, onderzoeks- en interviewproducties en een aanmoediging voor journalistieke vernieuwing en journalistiek talent.

De winnaars van de tegels 2014. Alle verhalen op www.detegels.nl

Zie hierna een selectie van foto’s:

Finale met Lee Towers (Foto: Hans Mulder)

Voor meer foto’s zie ook De Tegel op facebook

Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsarchief,Publiciteit en getagd , door Hans Mulder . Bookmark de permalink .